Poniedziałek, 22 Marca 2010 Imieniny: Bogusław, Katarzyna, Oktawian Wyślij kartkę Zaloguj się | RSS

NaszeMiasto.pl >> Pomorskie >> Forum >> Turystyka >> wczasy z Family Holidays
  • wczasy z Family Holidays ml (gość) 2009-06-02 13:46:50

Witam,
    otrzymałam telefon od firmy Family Holidays o rzekomej wygranej w ankiecie pobytu na Wyspach Kanaryjskich.Odbiór nagrody miałby nastapić w Gdańsku-Wrzeszczu,Małachowskiego 1.Nie znalazłam tej firmy internecie,podejrzewam,że to jakiś kolejny chwyt marketingowy.
    Mieszkam kawał drogi od Gdańska,czy ktoś miał już do czynienia z tą firmą?
  • telefon wycieczka asia (gość) 2009-06-03 23:05:10

ja również otrzymałam taki telefon. Również nie wiem nic na temat tej firmy. Jeżeli udało ci się zdobyć jakieś informacje to proszę napisz.
  • przestroga basia (gość) 2009-06-04 08:57:54

Ja też dostałam tel.ale znalazłam inne forum pod tym adresem i podzękuję im.Poczytajcie o firmie delfin. Chyba to ci sami.Basia
  • FAMILY HOLIDAYS CLUB ju (gość) 2009-06-20 22:30:40

Post usunięty przez moderatora
  • wygrana GOSIA (gość) 2009-06-23 19:48:29

witam serdecznie wlasnie wrócilam z gdanska i odwiedzilam firme która proponuje wygrane.faktem jest ze należy na wstepie zaplacic kase tj. 690zl ale mysle ,ze jest to w miare realne.ja wplacilam i wybieram sie z calą rodziną.wydaje sie wszystko jak w bajce a moze sie okazac ze spie zamiast w super apartamentach to na plazy.zobaczymy.a propos LUDZIE NIE BADZCIE TACY NIEWIERNI. POZDRAWIAM GOSIA
  • też wygraliśmy kaśka (gość) 2009-06-25 10:31:00

do nas też zadzwonili ,że wygraliśmy te Wyspy Kanaryjskie...mąż tak się \'\'napalił\'\'że pojechał do tego GdaŃSKA.no i firma owszem jest,ale dla mnie to też coś \'\'śmierdzi\'\',wybieramy sie jednak ,bo zaliczka 690zł już wpłacona,sama już nie wiem,tak tłumaczą ,że wszystko jest naprawdę o.k ,sama nie wiem
  • nie dajmy się !! dorota (gość) 2009-06-25 19:32:14

nie można tego tak zostawić.tak bezkarnie damy się oszukać????może ktoś ma pomysły jak to zrobić ,bo może jeśli wszyscy oszukani sie zgrają.......kto wie..
  • supeeer KOLIBER (gość) 2009-06-25 23:08:16

Witam.
    Wraz z Żoną wyjechaliśmy na Teneryfę korzystając z zaproszenia firmy.
    Jesteśmy bardzo zadowoleni i tak po prawdzie oby wszystkie firmy z branży turystycznej tak działały (Agnes) .
    Pozdrawiam
  • Sciema barbara (gość) 2009-06-26 08:54:43

Byłam u nich na początku kwietnia i to nie jest żadna zaliczka tylko kasa dla nich. Bilety są po 1600 zł od osoby a jedzenie musisz wykupić.Jaki to ma sens. Zwykłe naciąganie.
  • wygrana gosik (gość) 2009-06-28 21:28:03

prosze o w2iecej szczególów.tez otrzymalam zaproszenie i zaplacilam. termin sierpien .pozdrawiam
  • też zapłaciliśmy.na sierpień ania (gość) 1995-03-22 12:46:45

my też zapłaciliśmy te 690zł i termin również na sierpień ,ale odkąd wpłaciliśmy pieniądze ..nikt sie z nami nie kontaktował,obawiam sie ,że to jednak oszuści,bo wcześniej to tak wydzwaniali.a teraz....aj ,brak słów
  • REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! janusz (gość) 1977-03-22 12:46:56

Firma super. Wyjechałem z rodzina na 2 tyg. Wróciliśmy 3 dni temu - hotel i obsługa super, tanie bilety załatwiła nam firma Family Holidays Club. Serdecznie polecam wszystkim !
  • Nie zgadzam się z opinią innych! Ewa (gość) 2009-07-02 21:18:37

Pojechałam w maju tego roku na Fuertoventure i było naprawdę cudownie ! Cała opieka wraz z hotelem na 5 ! Jedna z moich najlepszych wakacyjnych wycieczek. Skorzystałam z usług firmy Family Holidays Club po raz trzeci i się nie zawiodłam ! Naprawdę warto ! Pozdrawiam
  • Holoday Family = KLUB TURYSTYKI DELFIN KOWALSKI (gość) 2009-07-03 11:47:08

To jest dawny Klub Delfin w Gdańsku, Małachowskiego 1 i proponuję wejść na forum internetowe DELFINA i przeczytać opinie radzę też dobrze się zastanowić bo można dużo stracić
  • do wiadomości szanownych klientów A.Krzemiński (gość) 2009-07-03 14:35:03

Informuję,że nasze biuro faktycznie działa prawie 14 lat,pierwotna nazwa-Diamond Vacations.Jest to firma marketingowa,związana z ośrodkami promującymi wypoczynek klubowy.Skorzystać z promocji darmowego(!) zakwaterowania na Wyspach Kanaryjskich mogą zakwalifikowane przez ośrodki rodziny.Dojazd i wyżywienie na koszt własny.Każdy ośrodek można sprawdzić telefonicznie (rozmowa po-polsku) lub w internecie. Pozdrawiam, Właściciel firmy FHC A.Krzemiński
  • jeżeli ktoś się czuje oszukany A.Krzemiński (gość) 2009-07-03 14:51:50

Jeżeli ktoś się czuje oszukany, zapraszam do biura.Każda rezerwacja darmowego tygodniowego zakwaterowania z wyznaczonym terminem wyjazdu jest natychmiast potwierdzona.Wystarczy na ten termin nabyć bilety lotnicze dla swojej rodziny i okazać potwierdzenie pobytu w recepcji ośrodka wypoczynkowego na Wyspach Kanaryjskich.To wszystko. Pozdrawiam potencjalnych klientów, właściciel FHC A.Krzemiński.
  • Jeżeli uiściła pani opłatę rezerwacyjną A.Krzemiński (gość) 2009-07-03 15:01:32

Jeżeli uiściła Pani opłatę rezerwacyjną i wyznaczyła Pani termin na sierpień 2009, rezerwacja miała być natychmiast potwierdzona. Bardzo proszę o kontakt w sprawie wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiam, A.Krzemiński, właściciel FHC, tel 0583417898.
  • jeżeli dokonała pani rezerwacji A.Krzemiński (gość) 2009-07-03 15:06:29

Jeżeli dokonała pani rezerwacji i uiściła opłatę 690 zł, wystarczy podać termin wyjazdu. Rezerwacja darmowego tygodniowego zakwaterowania zostanie natychmiast potwierdzona przez ośrodek na Wyspach Kanaryjskich.Proszę o kontakt tel:0583417898. Pozdrawiam,A.Krzemiński - właściciel FHC
  • z jakiego powodu czuje się pani oszukana? A.Krzemiński (gość) 2009-07-03 15:11:39

Z jakiego powodu czuje się pani oszukana? Jeżeli dokonała pani rezerwacji i wyznaczyła termin planowanego wyjazdu, rezerwacja darmowego tygodniowego zakwaterowania miała być natychmiast potwierdzona przez ośrodek na Wyspach Kanaryjskich. Jeżeli nie doszło do wyjazdu z pani winy (nie nabyła pani biletów lotniczych), może pani obwiniać za to samą siebie. Informuję, że każda potwierdzona rezerwacja może być przeniesiona na inny termin, do końca roku 2010, bez dodatkowych opłat. Proszę o kontakt tel:0583417898. Pozdrawiam, A.Krzemiński, właściciel FHC.
  • proszę o kontakt tel 0583417898 A.Krzemiński (gość) 2009-07-03 15:15:19

Jeżeli opłaciła pani 690 zł tytułem dokonania rezerwacji i został przez panią wyznaczony termin na sierpień 2009, proszę o natychmiastowy kontakt. Każda rezerwacja jest potwierdzona w ciągu 2 dni, nie jest możliwe, żeby pani została bez potwierdzenia. Proszę o kontakt w sprawie wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiam, A.Krzemiński, właściciel FHC
  • klienci A.Krzemiński (gość) 2009-07-03 15:19:05

Informuję, że w trosce o klientów Klubu Delfin potwierdzimy każdą dokonaną w tym biurze rezerwację, bez dodatkowych opłat. Wystarczy zwrócić się do nas telefonicznie lub mailem.
    Pozdrawiam, A.Krzemiński, właściciel FHC.
  • Dobra sprawdzona firma, miła obsługa Barbara Marek (gość) 2009-07-03 20:51:47

Rodzinna atmosfera. Znam panie z tego biura od 8 czy 9 lat, byłam z tym biurem kilkakrotnie na Wyspach Kanaryjskich i w Hiszpanii. Zawsze jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Polecamy!
  • Bardzo uczciwa firma Bożena (gość) 2009-07-04 14:30:41

Witam korzystałam z odpoczynku poleconego mi przez to biuro niejednokrotnie, było wspaniale przemiła obsługa a hotel super!!!! Mam zamiar dalej podróżować z tą firmą i wam wszystkim szczerze polecam a przy okazji pozdrawiam serdecznie przemiłe panie obsługujące to biuro!!!!
  • a co w wyjątkowych sytuacjach? anka (gość) 2009-07-06 14:31:21

przyszło do mnie potwierdzenie rezerwacji pobytu w hotelu-dzisiaj....a w piątek zadzwoniła doktor mego dziecka i poinformowała mnie,że wyniki badań serca dziecka absolutnie nie zezwalają na lot ...i że ze wzglęgu na przebieg choroby powinniśmy zrezygnować z podróży...wszystko to wyszło w ostatniej chwili,a my już opłaciliśmy rezerwację.i co teraz ...czy mamy szansę na odzyskanie piniędzy?????
  • proszę się zgłosić do biura FHC A.Krzemiński (gość) 2009-07-06 15:20:54

W takiej sytuacji proszę o kontakt z biurem a nie z forum. Tel 0583417898. Pozdrawiam, A.Krzemiński, właściciel FHC.
  • Z jakiego powodu omijać? A.Krzemiński (gość) 2009-07-06 15:28:28

Uprzejmie informuję anonimowego Gościa, że opłata rezerwacyjna jest pobierana za cały apartament, nawet za 6-osobowy, a nie od każdej osoby. W zamian za to cała rodzina otrzymuje potwierdzenie darmowego zakwaterowania w luksusowym apartamencie z kuchnią. Bilety lotnicze klienci nabywają na własną rękę, wystarczy podać termin wyjazdu i lecieć. Jeżeli nie są w stanie zrobić to sami, pomagamy w załatwieniu przelotu.
  • a jeżeli dokonał Pan rezerwacji A.Krzemiński (gość) 2009-07-06 15:32:32

A jeżeli dokonał Pan rezerwacji w Klubie Delfin s.c., to bez żadnych dodatkowych opłat ma pan prawo wyznaczyć termin wyjazdu do końca roku 2010. Firma FHC wzięła na siebie zobowiązania w zakresie potwierdzenia wszystkich rezerwacji dokonanych w Klubie Delfin s.c.
  • Strona internetowa FHC jest w budowie A.Krzemiński (gość) 2009-07-06 15:38:01

I będzie niedługo uruchomiona. Aktualnie polecam strony ośrodków z którymi współpracujemy i do których zapraszamy szanownych klientów, za naszym pośrednictwem.
    www.grandholidaysclub.com
    Pozdrawiam,
    Andrzej Krzemiński, właściciel FHC
  • Sens jest taki, A.Krzemiński (gość) 2009-07-06 15:44:21

Sens jest taki, że nawet za apartament 6-osobowy dla całej rodziny opłata rezerwacyjna wynosi 690 zł. Bilety lotnicze ma pani prawo nabyć na własną rękę, na początku czerwca koszt przelotu W-wa-Teneryfa-W-wa wynosił 740 zł. W wakacje bilety są droższe. Polecam miesiące jesienne i zimowe, jeżeli pani w ogóle stać na jakikolwiek bilet.
    Pozdrawiam, A.Krzemiński, właściciel FHC.
  • dziękuję,zadzwonię anka (gość) 2009-07-06 15:54:46

oczywiście mam zamiar zadzwonić,chodziło mi tylko o to ,czy ktoś znalazł się w podobnej sytuacji..

KOD

POLECAMY